Blogi

Moninaisuuden huomioiminen on hyvää bisnestä – edelläkävijäyritykset tietävät sen jo

Parhaat yritykset näkevät moninaisuuden strategisena voimavaranaan. Henkilöstön moninaisuus on oikein johdettuna suuri etu yritykselle. Samoin kuin henkilökunta, voi asiakaskuntakin olla hyvin monimuotoista. Yhdenlainen osaaminen ei enää riitä.

Siksi nykyisin menestyvät ne yritykset, jotka pystyvät tunnistamaan erilaisten asiakkaiden tarpeet ja tuottamaan heille heidän näkökulmastaan parhaan lopputuloksen.

Hotelli Helka on esimerkki tällaisesta yrityksestä. Se on laatinut yhdenvertaisuussuunnitelman, vaikka sen ei lain mukaan ole pakko tehdä niin.

Hotelli Helkassa on todettu, että henkilöstö kannattaa ottaa mukaan suunnitteluun alusta lähtien ja että yhdenvertaisuuden edistäminen herättää enemmän myönteistä kuin kielteistä palautetta.

Tiesitkö, että yhdenvertaisuuslain 7§ velvoittaa työantajaa, jonka palveluksessa on säännöllisesti vähintään 30 henkilöä, laatimaan yhdenvertaisuussuunnitelman?

Se on suunnitelma toimenpiteistä, joilla yhdenvertaisuutta edistetään organisaatiossa.  Voi sanoa, että se on työkalu moninaisuuden huomioimiseen.

Jos teidän yrityksellänne ei vielä ole sellaista, niin ota yhteyttä – tehdään yhdessä!

Jaa somessa

Lisää blogikirjoituksia