Palvelut
Omakohtainen kokemus liikuntavammaisuudesta. Luottamustehtävissä vammaisjärjestöissä 25 vuotta. Yrittäjänä 11 vuotta. Näillä eväillä autan asiakkaitani menestymään paremmin.

MONIMUOTOINEN
REKRYTOINTI

Työyhteisön monimuotoisuus lisää tutkitusti organisaation tuottavuutta. Lisäksi monimuotoisuutta soveltamalla organisaatio voi löytää parhaat osaajat, ennaltaehkäistä osaajapulaa ja parantaa työnantajamielikuvaansa. Edelläkävijäorganisaatiot tietävät tämän jo.

SAAVUTETTAVUUS-
SUUNNITELMAT
KORKEAKOULUILLE

Mitä saavutettavuus tarkoittaa ja mitä osa-alueita se pitää sisällään? Mikä on sen nykytila ja kuinka sitä voisi kehittää eteenpäin? Muun muassa näissä kysymyksissä koulutan asiakkaitani osana korkeakoulukohtaisten saavutettavuussuunnitelmien laatimista.

ESTEETTÖMYYS-
KARTOITUS

Asiakkaan tiloissa tehdään esteettömyyskartoitus ESKEH-kartoitusmenetelmää käyttäen. Sen avulla selvitetään rakennetun ympäristön esteettömyyden nykytila ja kehittämistarpeet eri tavoin toimintarajoitteisten näkökulmasta katsottuna. Sertifioituna kartoittajana minulla on hallussani alan viimeisimmät tiedot.

PUHEENVUOROT
JA KOULUTUKSET

Matka kohti monimuotoisuutta on helpointa aloittaa perusteista: aihetta käsittelevästä puheenvuorosta tai koulutuksesta.

© Accessia Consulting